Wednesday, June 2, 2010

Bila aku membebel...

Hari ini 2 Jun 2010...dah stengah tahun berlalu kan...

Apa yang berbeza pada aku..compare dengan awal tahun dulu? mcm takde beza ja..hehehe..

Mungkin apa yg ketara...adalah kesibukan aku..pada tahap skang neh..aku mmg sepatutnya bz giler..

Tapi aku pun tatau kenapa..aku mcm agak rilek ar..hahaha..mungkin da malas da nk rushing2 mcm dulu..hehehe..dulu yer ar..time peak period neh..keje mcm giler..balik lewat..sambung wat keje sampai tgh malam..skang neh? balik lewat pun tak la lewat sgt..sambung wat keje pun..kadang2 ja..tp takla sampai lewat malam sangat...hehehe

Takde bende pun aku nk update sebenarnya...tp saja gatai tangan rasa nk update..hehehe..

Aku nk ucapkan tahniah kat kawan aku...CT yang baru saja bertunang pada sabtu minggu lepas..aku nk mintak maaf sangat2 sebab tak dapat menghadiri majlis pertunangan yg telah berlangsung di Perlis..harap2 nanti dapat la menghadiri majlis perkahwinan hgpa...hehehe..

Kenapa aku tak hadiri? Sebab aku pegi KL..kenapa aku pegi KL?ada la sebab2 yg tertentu..dan salah satunya adalah kerana Gathering UIA yang di plan pada Jumaat yg bersamaan dengan Hari Wesak..hepi aku dapat jupe kengkawan aku sumer..haih..missing the old days..saat lepak2 kat cafe sembang2..jalan reramai gi kelas..ehehehe..skang neh mana ada..pegi keje balik keje sendiri jerk..

Aku jugak suka tgk kengkawan aku yg bahagia ngan hidup masing2 skang neh..yg ada keluarga sendiri, suami dan anak2..alhamdulillah kan...dulu masa kita blajar..tak pernah pun sangka walaupun korng sumer da beranak pinak..kita dapat lagik gather2 mcm ni..sembang2..lepak2..walaupun tak dapat lama..tapi kira puas hati la aku turun KL dapat juper korg sumer..hehehe..

Itu la..dulu time blaja2..asek tak sabar nk habes blaja..nk keje..skang neh da habes blaja..da keje..tringattt balik zaman2 study dulu..enjoy jek rasanya dulu kan..

Em, persoalan yg sama timbul waktu gathering ari tu..aku bila lagik? haih..susah nk jawab soklan tu kan..hehehe..mungkin jodoh aku ngah sembunyik lagik kot..hahahaha..tak sampai2 lagik nk wat cemana..ada tips tak?

Alamak..sudah2 la membebel kat sini..nk sambung wat keje..just nk isi masa lapang yang ngantok ini..ehehehe...

3 komen:

ct hani said...

tenkiu diyana... :-)

cyt said...

Dear fren,
Hopefully peak will be over very soon and you will find ur Mr Right soon coz u r such a great person :)

de_are_na said...

wow cyt commented in my blog..hahaha

peak? haih..want to vomit already la wif my work..

Mr Right..thanks!! i tot u wanna open the "Agensi Cari Jodoh"? I wanna apply too...hahaha