Wednesday, July 29, 2009

Funny Poems...

Just copied from one of the fwd email that i received....

I wrote your name on sand it got washed away...
I wrote your name in air, it was blown away...
I wrote your name on my heart & i got Heart Attack.

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

God saw me hungry, he created pizza .
He saw me thirsty, he created pepsi .
He saw me in dark, he created light .
He saw me without problems, he created YOU.

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Twinkle Twinkle little star
You should know what you are
And once you know what you are
Mental hospital is not so far.

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

The rain makes all things beautiful.
The grass and flowers too.
If rain makes all things beautiful
why doesn't it rain on you?

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Roses are red, Violets are blue
monkeys like u should be kept in zoo.
Don't feel so angry you will find me there too
not in cage but laughing at you.

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

When your life is in darkness
pray and ask to be freed from darkness
and if after you pray and you are still in darkness
please pay your ELECTRICITY BILL!!

p/s: credit to Mun...fwd this email to me...thanks..

p/s2: ngah bosan kat ofis...keje banyak...tapi mcm agak malas...ahaks!

Saturday, July 25, 2009

~Jelajah Era, Tapak Ekspo Seberang Jaya~

Malam neh aku pi Jelajah Era di Tapak Ekspo Seberang Jaya dengan adik ppuan aku yang baru balik untuk cuti semester seminggu...hehehe...

Memula tu mmg dok sebut2...tapi tak la btoi2 nak pi...tiba ptg tu..abah aku kata dia nak tgk formula one malam neh...aku dah...alamak..tak best..takley tgk tv...hahaha...so aku ajak adik aku pi...tanya mak ngan abah aku...depa kata okay...adik aku pown okay...so kami pi la..

Kul 8.30malam kot baru kami kluaq dari rumah...hehehe...ingatkan da lambat...tapi bila sampai...tak banyak keta pown...orang pown tak ramai...

Masuk parking RM2...abg tu tunjuk masuk parking...turun2 kete...aku ingatkan dekat...perghhh....rupa2nya jauh lagik...ada parking lagik dekat lak tu...hampeh tul abg parking tu...isk isk...

Berjalan melalui gerai2 yang ada jual air dan makanan2 ringan...kami sampai la ke lokasi kejadian...mmg ada org...tapi mcm tadak sambutannn ja...hehehe...aku ngan Yayah siap buat statement lagik..."lepas neh Era mesti tamau mai seberang jaya dah...org tak mai..."...

Elok2 sampai dekat area pentas tu...gelap...cheh..patut la..tak mula lagik rupenyer2..isk isk...patut la tak ramai orang....tapi yang aku kesian tu...ramai giler org parking sampai ke tesco...jauh giler jalan...seb baek la aku di consider org sini ddan tau mcmana nk pi dekat skit...

lalu depan booth Perodua...abg tu ada bagi tapak tangan besaq tu...sampai 3...hehehe kami berdua ja...amek ja la..org da bagi...

Pi kat area pentas tu...aku ngan adik aku berfikir2 nak berdiri ja la...malas nak duduk...leceh..ngan pakai jeans...barang2 dalam poket lagik...maleh la..so kami pown mencari lokasi berdiri yang palinggg depan...tapi tu pown agak jauh la sebenarnya...hehehe...

Jam 9malam....lampu pentas di nyalakan...naik la penyampai2 Era...Nana, Adi, Burn, Dina, Ray...
Depa cakap2 sket...bermula la persembahan pertama dari Pop Shuvit..then Ahli Fiqir...Divine Master...Dina ngan Mahadir...Dina ngan Ray...penyampai2 Era...Estranged...Stacy...Sixth Sense sebagai penutup...

Pergh suma persembahan mmg terbaik...aku suka Pop Shuvit ngan lagu dia Oh Sizuka...pergh..

Divine Master ngan lagu Disampingmu...penyampai2 Era ngan lagu SATU ERA...

Estranged...best gak...sebab lagu2 dia best...Aurora paling best!!

Stacy...bagi aku..terlalu seksi la...ada ker dok betul2kan pakaian lak atas pentas...lepas tu...menari...pergh...gelek...pergh...mmg aku rase mmg seksi habesss la...org2 yg menjerit pon...sebab seksi jer..isk isk...

Yang PALING best...SIXTH SENSE...sememangnya aku mmg minat depa neh... aku bukan minat depa personally...tapi aku minat lagu2 yg depa nyanyi....lagu2 yg diorg nyanyi...semua best2...mula2 ngan lagu Cinta yg Sempurna...lepas tu...TANPA (my fevret song)..then lagu Khatimah Cinta...lasttttt skalik sebagai penutup konsert.....Hari Ini dan Semalam...untuk lagu last neh...suma penyampai Era naik dan join menari...pergh..mmg best!!!


Penyampai2 Era...



Aku ngan Yayah














Sabtu, sabtu, sabtu

Hari neh hari Sabtu...

Aku pegi kenduri anak Zuraida kat Tg Tokong ngan mak aku...
Adik aku balik cuti seminggu...

Tatau nak post apa...tapi rasa mcm nak mengepost gak...

So tercatit la tulisan2 ini...

Bukan sebab jiwang or what...nak buat keje...malas...nk cuci kete kot jap lg..

Dalam kete tadi...terdengar lagu neh...Juara Carta Era...

Sedap lagu neh...aku rasa da beberapa minggu da kot dia Juara...

Terlanjur Cinta
Rossa & Pasha Ungu


waktu bergulir lambat
merantai langkah perjalanan kita
berjuta cerita terukir dalam
menjadi sebuah dilema

mengertikah engkau
perasaanku tak terhapuskan

malam menangis
tetes embun membasahi mata hatiku
mencoba bertahan di atas puing-puing
cinta yang tlah rapuh

apa yang ku genggam
tak mudah untuk aku lepaskan

aku terlanjur cinta kepadamu (cinta pon leh terlanjur?)
dan tlah kuberikan seluruh hatiku
tapi mengapa baru kini kau pertanyakan cintaku (kiranya salah timing la neh...)

aku pun tak mengerti yang terjadi (cinta itu buta kan?)
apa salah dan kurang ku padamu
kini terlambat sudah untuk dipersalahkan (jatuh cinta pown nak blame org)
karna sekali cinta, aku tetap cinta

mencoba bertahan di atas puing-puing
cinta yang tlah rapuh

apa yang ku genggam
tak mudah untuk aku lepaskan

Saturday, July 18, 2009

Kenangan Cinta - 4U2C

Semalam layan blues jap kat YOUTUBE.

Tatau naper..aku start search untuk video2 klip 4U2C, KGB, NICO, A TO Z...

Pergh...saja aku embedded kan kat sini salah satu video dari 4U2C...

Aku ingat lagik..time lagu neh kluar dulu...rasanya masa tu aku form 1 ka 2 cam tu la..

Suma gila lagu neh...siap ubah2 lirik tu...tu yg takley blah sket...

Aku tatau naper aku rasa mcm lagu dulu2 lebih jiwang...lebih sentimental...wah2...

tapi siyes la...aku suker lagu neh...Kenangan Cinta dari 4U2C..

Kenangan Cinta

Kenangan saat berputiknya cinta bersama
Ingat semua... padaku berdua
Mengapa... kesudahan begini yang kau pinta
Mengakhirkan cinta kita

Siapa... Sebenarnya...
Yang menjadi punca perpisahan kita
Cinta dan perasaanku hancur kini
Kau pergi... (kau pergi)

( korus )
Andainya engkau tahu
Perasaan ini
Ku kan pasti kau mengerti
Menangis sendiri
Pintaku hanya satu
Sebelum berlalu
Jika engkau disakiti
Pulanglah...
Kan ku nanti kau kembali oh sayang




p/s: tapi part yg menari ramai2 tu yg takley blah tu...tapi dulu2 kalo tgk neh..kira mmg nak menari skalik jer rasanya...wah2...kenangan zaman dulu2...isk isk...

Tuesday, July 14, 2009

Penang Trip - 11 July 2009



Hari Sabtu lepas...mcm aku pernah bagitau sebelum neh...

Aku telah meluangkan masa bersama2 kawan2 aku...Hanie Rad..Intan dan juga khas dari Bintulu...Bailah (ini kawan yang aku baru kenal...). Tujuannya ada lah untuk bawak Bailah pusing2 Penang...dalam erti kata laen (ataupown kata Intan)..bawak Bailah ke tempat2 bersejarah di Penang....

Segalanya bermula pada jam 10.45pagi ketika Cik Hanie menjemput aku dengan kereta i10 nya (pertama kali naek neh...). Aku, Hanie dan Bailah pown..meneruskan perjalanan ke Penang. Kami janji ngan cik Kintan jam 11 pg di Caltex Tesco.


Penang...hujan...tapi tidak menghalang kami untuk meng'enjoy'kan diri


Sesampai di sana...mcm biasa la..mesti la cik Intan tak sampai lagik...hehehe...sempat lagik aku membukak bisnes kaen pasang aku di situ...heheh...laku gak..Hanie beli satu...Bailah beli satu...heheh...

Seketika kemudian, orang yang di nanti2 kan telah tiba...wah2...dengan gayanya..dari jauh kelihatan...Neo Oren ngan belang2 itam nya itu..pergh..menawan kalbu..ahaks..dari situ kami bergerak ke Tesco. cik Intan parking kete di sana...

Kami berempat..aku (driver/tour guide), Intan (tour guide) dan 2 pelancong dari luar negeri, Hanie (dari...Kg Belah Dua, Indonesia) dan Bailah (Bintulu).

Sebenarnya destinasi pertama, ingatkan nak pergi Batu Feringhi. Tetapi terpaksa tangguh sebab hari hujan. So, kami pown melangkahkan kaki ke Gurney dengan niat untuk 'menyejukkan' lagi Penang..iaitu ke Redbox Gurney. Nak karaoke la kononnya..hehehe...

Tetapi...apakan daya...booking penuh sampai kul 4ptg. So kami pown decide untuk berlegar2 di Gurney. Hehehe...sian Bailah...kat Bintulu tadak shopping kompleks. So dia mcm excited sangat sebab lama tak tgk shopping komplex. Hahaha....habes suma kedai dia masuk...

Sempat berposing di Gurney


Masa di kedai MNG, kami semua ingatkan si Bailah neh dok ada dalam fitting room ngah ngetest baju...kami pown habes pusing da tgk baju2 kat dalam kedai tu (seb baek la kedai dia besar)...si Intan ngan Hanie siap bukak open-air fitting room lagik kat situ..dok ngetest baju...aku jadik tempat sangkut baju ar...hahaha...

Masa dok ngetest2 tu...rupa2nya...Bailah dah blah kuar dan dah pi kedai2 laen...dia leh mai lik dan ingatkan kami suma excited sangat dok test baju kat MNG tu..cheh.. Lepas2 tu kami pown pusing2 la kejap. Then bila nampak hujan dan seriat sket..kami pown plan nak pi lunch...kat... NASI KANDAR LINE CLEAR...


Wah2 duta Line Clear


Makan kat situ...okay la.. aku tak la cerewet sangat pasal makan2 neh...aku ngah lapaq lagi pown...bantai saja...aku amek nasik beriyani, ayam goreng..tu ja..

Selepas agak kekenyangan di situ...mata dah mengantuk..perut da penuh...kami pown membuat keputusan untuk meng'eksesais'kan diri. hahaha...ya....BUKIT BENDERA...nantikan kedatangan kami....iyahhh....

Setibanya kami di are Bukit Bendera tu...pergh...ramai giler org..cam jenuh gak la pusing mencari tempat parking...tapi akhirnya...berkat kesabaran...kami pown jumpe la satu parking spot...

Mmg siyes ramai org...sempat gak amek2 gambar jap kat luar tu...ahaks..mesti la...yg excited...Bailah dan Hanie (hurm..perlu ka?) hhahaha...ekceli aku pown agak excited sebab last aku pi sana...masa skulah rendah kot...aku rasa la..ntah la..ingat2 lupa ja...


Wah2...tempat wajib posing neh...


Yang best nya...kami sampai situ dalam kul 2.45ptg. Abg (eh pakcik kot?) yang jaga tiket tu kata tiket da habes...kul 4ptg ja ada..so..Intan..dengan menggunakan ilmu "orang dalam" menyebabkan kami dapat naek kul 3ptg...yeah! best2! ni yang best bawak cik Kintan neh..hahaha...

It's ME!


Wah..agak lama la jugak aku rasa sementara ketapi tu nak sampai atas...tapi disebabkan masing2 excited...dan maseh bersemangat2...sampai2 je kat atas tu..terussss jek posing..wah2 tak hengat...masing2 berlagak macam pelancong dari Korea, Uganda dan Indonesia...huhuhuhu....


Satu2 nya gamba yg kami posing berempat..wah2...


Posing punya posing...jagung pown makan...air tin yang RM2.50 pown habes di minum...t-shirt da beli..key-chain da beli...kabus da datang...ujan pown turun..seb baek la time tu kami da nak balik...


Pergh...tunggu punya tunggu...kami kena naek tren yg kedua rupa2nya...lama gak ar tunggu..Bailah bagaikan nak tertidur di situ..seb baek dapat tpt duduk...kalo dia berdiri...jawabnya ada yg sujud menyembah bumi..huhuhu...aku , hanie ngan cik intan lak sibuk meng'transfer' lagu...hahaha...especially Zee Avi - Kantoi...


Selepas train sampai lak...kami masing2 dah macam agak letih dan ngantok...hahaha...dengan bdk2 kecik dok sibuk nangis sana sini..siannn aku dgr..ada yg nangis sepenuh hati...sampai penat2 la aku nampak...tapi tetapppp nak nangis gak...hahaha...siap sambut menyambut tu yg tak tahan...lepas sorg nangis...sorg lagik sambung...lepas tu sorg lagik...last2...suma pakat nangis ramai2...hahahaa...

Sesampai ke bawah...wah2..mcm haper je ayat...kami pown..ke kereta...time tu ujan..boleh tahan gak ar...dari sini...kami gerak ke BAZAR CHOWRASTA...



"Hanie: Nanti aku nak beli kedai neh...
Intan: Orait..aku jadik assistant hang...
Bailah: Wah bagus...nanti aku leh datang beli free...hua hua hua"


hahaha...awat masa pi line clear..tak teruih pi chowrasta...satu persoalan kan? kalo org2 penang tau kot pasai apa soklan tu patut di tanya..hahaha...

Sebab...masa lepas makan..perut da kenyang..terlupa langsung yang kami nak beli jeruk...dah dok tunggu2 kat atas Bukit Bendera...baru tringat pasai jeruk..hahaha..boleh tak camtu...

Kat Chowrasta...suma pakat dok merasa jeruk...hehehe...Hanie shopping paling banyak...Bailah beli sikit...aku beli satu jenis ja..Intan..dgn riak nya...(aku org Penang)...tak beli langsung...huhuhuhu....

Dari situ lak...kami menuju ka BALIK PULAU untuk menikmati Laksa Janggus yang sedap itu...walaupown ujan lebat...demi Bailah..kami tetap redahi juga...wah2..dramatis sungguh...



Sampai kat Balik Pulau...aku ngan Intan dok sibuk roger2 member2 AlMashoor...akhirnya sorg ja yang boleh mai... Fiza Halid...

Bailah, Hanie, Fiza Halid & Intan


Kami pown menikmati laksa penang yg best itu...dan jugak goreng pisang...

Makan punya makan...sembang punya sembang...gelak punya gelak...posing punya posing...

On day way turun lak...sempat tu..singgah cari durian lik lau...tapi seb baek la...dapat beli kat RELAU...

Aksi Bailah memilih durian dan aksi Intan makan durian..UIKS!!


Wah sronok Bailah dapat beli durian...hehehe...Intan dok tolong pilih...si Hanie lak takley bau duriann tu..so kami bgtau apek yg gelak golek2 pasai gambaq Intan tu...takyah kopek..sat lg bau kuat laks...

Dari situ...ke BUKIT JAMBUL...atau lebih tepat lagik...BJ KARAOKE...huhuhuh....buat apa? lagik mau tanya...karaoke la...wah2..mantap2...

Macam2 lagu kuar...dari "3 malam tanpa bintang" "dokter cinta" "permata untuk isteri" "cintaku 100%" dan berbagai2 genre lagu..termasuk la lagu penutup...."sepohon kayu" ahaks2...siap ada video klip lagik...tapi takley letak kat sini...kang kontroversi...

Lepas sesi nyanyi menyanyi tu...kami pown kembali ke pangkal jalan...eh silap2 ayat...kembali ke Tesco...

Cerita kat tesco neh..best gak...kami pi Tesco neh...semata2 sebab cikgu2 skulah Bailah...pesan...ROTI GARDENIA...habes suma roti kami sapu kat Tesco tu...

Tak cukup ngan tu lagik...balik Seberang...sebelum antar aku...gi 7E dulu...gi borong habes roti GARDENIA...hahaha...

Giler ar...sampai umah....kul 12.30 malam...pergh...

p/s: Bailah nyer durian..mak Hanie da kopek..bungkus cun2 dalam tupperware siap balut2 suma...skalik kena tahan gak kat LCCT...so terpaksa dia memberikannya pada bdk jaga kedai kat situ...sian Bailah..tak sempat makan pown...takpa2 Bailah...ang kena turun Penang lagik...

p/s2: pasai apa tempat2 laen tak pi...nk pi bt ferringhi...nk pi padang kota...tapi apakan daya..sepanjang hari Sabtu tu hujan..so kami tak dapat nak bawak Bailah pi sana...

video

Monday, July 13, 2009

Update!!!!

Weekend updates:-

1. Sabtu - aku diajak oleh intan untuk menjadi tour guide kepada hanie dan kawannya bailah dari bintulu...nak tahu cerita lanjut dan gambar2 menarik...akan ku post kan nanti...

2. Ahad - dok umah ja...tak buat apa..

3. aku tlg mak aku jual kain pasang...wah2..da laku dua pasang....

4. aku kena tlg kawan mak aku jual kueh raya...ada yg suro aku try jual online...hurm..tapi tak brani la..tapi kalo ada kengkawan sekitar penang yg nk tgk sample dan nk order...bgtau ja..aku bawakkan...dun worry...kueh makcik neh mmg aku gerenti...sedap..insyallah..sebab dari kecik lagik aku makan kueh raya makcik neh...nanti la aku buat entry pasai kueh raya...

5. esok keje...aku malas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Friday, July 10, 2009

Bowling? Longkang?

Wah2...semalam ada game bowling round 4...kat mana lagik kalo bukan Penang Bowl..

Buat pertama kalinya team aku..penuh...cukup 7 orang semuanya...

Kali neh...pergh...kak Miza hebat...sampai tercabar Azhar...huhuhuhu....

Tapi okay la...tak la teruks sangat sumer org..hehehe..

Nothing much nk citer...tgk jer la gambar2 bawah neh...hehehe...


~kak Miza ngan Haida...eh ada Daniel lak mencapub..hehehe~

~muka2 happy...masuk longkang...huhuhuhu~




~wah cik haida...termenung ingatkan vios ker...hahaha~

~sempat posing...sebelum baling...~

~wah hebat....bola tak masuk longkang..ehehehe~

~mun mantap...haida hebat...~



~wajah2 ceria...ceria kah? atau ngantuk kah?~

~RosMiza~


~ni pose balingan STRIKE!!~

~gaya pembowling hebat...~

~pose ja over..hhahaha...~

~suka nya Haida...Rose...naper tu??? =)~

~pilih...jangan tak pilih...yg merah..hijau...biru...tembikai..eh?~




~semua merenung...game terakhir...balingan terakhir...~

Sunday, July 5, 2009

MIM-TRYLA 2009 - Hari Ketiga

Hurm...mcm biasa...Hari Ketiga neh bermula ngan kawad pagi jam 6.30 pagi...

Lepas kawad, breakfast...kami ada speaker session...

Sesi Pertama:
Bertajuk "Character Building" oled Mr Sreedhar Subramaniam. Best session neh..dia citer pasal karakter2 yang perlu di pupuk untuk menjadi seorang yang berjaya. Ada banyak rupa nya karakter2 yang maseh kita belum ada untuk menjadi seorang yang berjaya...huhuhu...

Sesi Kedua:
Lepas sesi pertama...ada morning tea break..then sambung ngan tajuk "Management Leadership" oleh Dr Wilson Tay. Wah sesi neh..sesi membuka mata...dia cerita mcmana pengalaman dia untuk berjaya...kenapa dia boleh berjaya. Selaen dari tu...dia ada gak share beberapa cara untuk menguruskan kewangan dan kerjaya...wah2...

Sesi Ketiga:
Dah tghari..kami semua pown..kawad ke lunch...then sambung ngan sesi ketiga dengan tajuk "Creative Mindset for Excellence" oleh Ms Teoh. Ini pown best sebab tak ngantok langsung. Dia banyak bagi tgk video2 yang best. Ada gak aktiviti2 yang mencabar minda yang membolehkan kami tak ngantok langsung. Pergh...mmg kejap ja rasa masa tu berlalu. Yang best tu...anak dia ada gak mai tolong...bila tgk punya tgk...rupanya anak dia ngan kawan anak dia tu...penari professional. Depa pernah buat persembahan pembukaan kat Sehati Berdansa...banyak kali gak aku rasa...depa banyak menari Latin. So disebabkan tu....kami pown request la diorg menari...hehehe..dapat tgk gak...diorg menari lagu Mambo Number 5.Huhu

Lepas dari sesi tu...ada sesi persembahan oleh kami lak. Kami kene mempersembahkan bendera kami dan juga cheer kami. Masa neh...ketua kami adalah Kantha. So dengan yakin dan best nyer dia present bendera kami. Aku ngan azlan memberi point2 penting kepada Kantha sebab masa buat bendera malam tu...kami da pikir2 da pasal point2 neh...hehehe...

Wah2...lepas tu..kami pown pegi dinner...then naek solat...

Malamnya...kami ada sesi "Bersama Hakim". Suma da saspen la..hakim court mana la nak mai neh..hehehe...rupa2nya...hahaha...brader tu nama dia Hakim Ramlee. Dia bagi talk pasal aper eh..ntah la..aku kurang pasti tajuk sebenar dia..hahaha..mcm2 dia sentuh...termasuk pasal personaliti kita...Dia ada wat satu aktiviti...men jigsaw puzzle...huhuu...kami suma ingat cam senang ja...hehehe...dia bagi satu grup satu jigsaw puzzle...gambar suma laen2...then dia suro kami tgk betul2 gambar tu sebelum hancurkan gambar tu...lepas hancur2...dia datang kutip suma pieces tu...dannnnnnn campur dalam satu plastik beg...huh?? then dia goncang2 sumer...lepas tu dia bagi...satu group...secekak kepingan2 puzzle tu...lepas tu..dia bagi masa berapa menet ntah..untuk siapkan...

So apa lagik...group aku pown berpecah2 la...beberapa org termasuk aku...dok buat puzzle tu...yg laen2...dok pi negotiate...membuat pertukaran untuk mendapatkan puzzle kami dari kumpulan laen....hahaha ada gak yg aku rasa group aku men rembat jek dari group laen..huhuhuhu...tapi yang best...untuk game tu...group aku dapat first!!! hahaha..tapi takde hadiah pown...cuma brader hakim tu bagi kat kami jer la jigsaw puzzle tu...hahahaha...

Lepas tu...tak silap aku...kami kena buat satu aktiviti...kena buat concern and action...yang neh mcm pening sket la...apa2 jer la...malam tu habes awal la gak..habes kul 12 lebey...then balik bilik....TIDO....

Thursday, July 2, 2009

Movie: Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs

Aku baru ja balik tgk Ice Age 3 ngan adik aku...

Tatau la naper tetiba rasa gedik sangat malam neh nak pi tgk wayang...ingatkan tak ramai org...skalik...ramai giler kanak2...hehehe...stended la tu...aku slalu ajak adik aku tgk citer kanak2...hehehe...

Overall...citer neh mmg kelakar...tetambah kalo korg tgk Ice Age yg sebelum2 neh...mmg ada sinambungannya...

- Menatang yg asek kejar kacang tu...dah ada geng berebut kacang...dan ada kekasih hati..
- Ellie (gajah betina) dah pregnant dan ngah menghitung hari...
- Sid teringin nk ada anak gak...
- Ada watak baru...Buck...saksikanlah...
- yang laen2 maseh mcm dulu...slumber dan kelakar...hehehe...

Banyak adegan2 yg tidak di sangka dan menyebabkan ia sangat2 kelakar....

Wednesday, July 1, 2009

MIM-TRYLA 2009 - Gambar2 sket...

Sepanjang kat TRYLA yang seminggu tu...ada beberapa benda kenangan yang kitorg dapat selaen dari lebam2 dan kekejangan kaki...hahaha...seb baek aku belek2 kaki aku hari neh...lebam2 aku da beransur hilang...tapi seb baek barang2 maseh ada lagik la...

Siyes..aku lebam kat paha ngan lengan pasal paintball...lebam kat betis aku pasal kene batu masa rafting tu...pergh...biru sampai nak itam...mcm2 kaler lak...

Okay la..aku belum lagik nak sambung pasal hari ketiga atau seterusnya..maybe lusa2 aku sambung...Tapi neh ada gambar2 sket barang2 yang kami kena pakai seminggu...dan jg cenderahati yg kami dapat...



Inilah beg yang kitorg kene usung ke hulu ke hilir sepanjang seminggu..


Ini cenderamata yang kitorg dapat masa malam closing dinner tu..kat ujung2 tu tulis TRYLA


Ini cap yang kena pakai setiap masa...tapi masa hari last dah jadi tempat kene sign otograf..huhuhuhu


Ni kami nyer tag...dan button batch...kena pakai sentiasa gak...hehehe...