Sunday, February 15, 2009

Training di Trolak

Hujung minggu baru2 neh aku menghabiskan masa aku di Trolak Residence di Felda Trolak, Perak...ini bukan kali pertama, last datang sini dulu...2 tahun dulu...hahaha...lama gila...

Aku datang sini...bukan suka2...sume kerna kerja...hehehe...ewah...mcm hapa ja bila sebut kerja...tak la..aku kat situ sebab abah aku ada training kat situ..untuk satu company dari Sg Petani...

Hari Sabtu pagi kami bertolak sekeluarga + training provider ke Trolak Residence. Training bermula jam 2 ptg...penat gak la sebab mula dengan pembahagian kumpulan...lepas tu...terus aktiviti dalam utan...

Mula2 skalik participant kena buat aktiviti 'low rope'...lepas tu 'flying fox'...penat bukan apa..kena ikut depa...jalan2...pergh..penat gak la...seb baek la wat2 aktiviti dalam utan neh...org2 rekreasi Felda Residence yg handle...

Lepas kuar utan lak...pegi kat area tepi tasek...kat situ banyak obstacle game...so depa neh suma kena maen 6 obstacle game...best gak ar...bukan apa...best tgk org men ja...teruk gak depa dok kena....hahaha...

Abes dlm kul 6 lebey...balik bilik..mandi2...makan malam...kelas start kul 8 malam...rilek2 ja malam tu...depa maen beberapa game...then habes kul 11 malam...balik ...tido...

Esok pagi2 depa mula kul 7 pagi...jogging..sampai kul 8 pg....hhahaha..tapi yang ni...aku tak join...aku tidoq...ahaks! aku bangun...time kul 8 pagi ja...sebab tu time breakfast..ahaks!

Makanan2 kat sini...agak okay la...sepanjang dua hari tu...ada la lauk2...daging kicap...ayam masak merah...ayam goreng berempah...kari ikan...tapi yg paling sedap...ikan goreng berempah dia...pergh...sedap2...even adik aku yg spesis tak makan ikan tu pown....leh makan dengan best nya...ahaks!

Okay2...hari ahad la..aktiviti suma bukan lasak2...simple2 ja...sampaiii kul 3 ptg...lepas tu...depa balik...kami pown balik...

Hurm...lama tak ikut abah aku pi training team building neh...penat wo...hahaha...tapi okay la..aku boleh la lagik tahan...tapi kaki lenguh gila..letey berdiri...


Beberapa gambar aku kat sana...

2 komen:

cthani said...

dyana, kalo bapa ayah hgpa ada training lg nak ikut leh..busan arr!

cthani said...

eh, komen atas tu silap taip lak..huhu ayah je.