Monday, February 16, 2009

Aku PASS

Kalo ada pembaca2 blog aku yang maseh ingat...bulan Disember 2008 ari tu aku ada cuti panjang untuk amek exam ACCA...paper P1 ngan P3...paper P1 tu..repeat sebenarnya...P3 baru first time amek..

Alhamdulillah...walaupun markah aku tak tera mana...tapi janji leh pass...ahaks! "janji pass"..sudah la...hahaha...

aku hepi neh..hepi2..aku sengaja cuti sebab nak dapat result punya pasai neh..hahahah...

Kat bawah neh ada pic result haku...hurm..tapi aku tutup la markah tu..malu siut..janji PASS tu ada..markah berapa..itu biar aku ja yg tau...hahaha...

"Yeay! Yeay! Aku pass! Aku pass!"


8 komen:

arip the next top model said...

congrats2...caya la...

nisha said...

waaa......tahniah kak...=)
x sia2 akak cuti..hehe

sky said...

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaandai anak mak & ayah dena nih..congrats no...

de_are_na said...

maceh2 kepada semua...dah bangga sket neh...

hurm..ada lagik satu paper to go...arghh...amek Disember 2009 kot...hahaha..tak daya la nk amek June neh....tak ley cuti ngan senang ati waktu2 nak peak neh...

M.K is Tun Mamat said...

hehe lepas ni leh demand gaji besar2.. leh beli lagi satu kondo.. hehe...

de_are_na said...

hurm...pass atau tak..tadak kena mengena ngan gaji...

lagipown...cukup2 la kondo tu...bukan niat nk riak pown...

d i y a n a said...

pewitt..lepas ni bleh belanja aku..hahhaa

de_are_na said...

blanja? hahaha...bukan ang kata nk blanja aku sebab aku pass...maklumla...nak ucapkan tahniah kat aku ngan cara tu...kan? ahaks!