Saturday, October 2, 2010

New ToY!!

YEAY!!! My new toy!!!

Let the picture do the talking...

Dah lama aku teringin nak beli videocam...aku dok mencari2..agak mahal..so dok bajet2 la nk simpan duit..huhuu...

Tetapi2...tiba2...aku terjumpa satu pocket video cam yang aku terbekenan...

KODAK PLAYSPORT video camera...




satu yang aku minat sebab dia pocket size...so takde la aku neh nk bawak gabak2 neh...

then dia leh amek video HD..so agak menarik la gambo dia..mcm cantik..aku da test da tgk kat tv...okay...suka2...hehehe...

yg aku suka lagik..mcm nama dia..SPORT...dia macam agak tahan lasak la..so mcm sesuai la sangat2 untuk org yg sopan santun cam aku neh...hahaha...

yg plus2 nyer...sebab dia neh water proof...siap leh masuk air..10kaki...huhuhu...cam menarik kan...weee...

n i got it for a very reasonable price...thats why...i immediately take it...(eh..bukan terus2 amek je...aku da survey bagai nk rak dlm internet...tak cukop ngan aku...abah aku pun da survey da...)..tp memandangkan harga nya yg agak ok...sebab tu aku berani beli...kalo tak..aku tak amek gak..biasa la...(mcam org slalu kata..aku neh kedekut...huhuhuh).

eh lupa lak.satu lagik feature yg agak aku suka...sebab dia punya on off button tu kan..sangat cepat ja...nk on tu..tekan button on..dlm 2 saat ja da leh start amek gambo...nk off pun sama...so takde la lambat sangat sementara nak amek gambo apa2...

weee...lepas neh leh amek2 video lak...hurm...video apa la yg aku nak amek sangat neh ntah..hahaha..ntah la..cam menarik ja nk amek video...adik aku kata aku terpengaruh ngan citer Mr Bean yg Holiday tu...sebab dia jenjalan bawak video...huhuhu..ye ker?? ntah..ada la kot sket terpengaruh kot...hahaha..

Kalo nk tgk ngan lebey detail specs dia... tgk la kat sini k... KLIK SINI

6 komen:

bai said...

comel giller video cam nie...1st time tgk video cam kecik nie...mcm hp pun ada gak...nnt ko upload laa video yg ko amik ek...nk tgk kualiti gmbr nyer...bape rm..?

de_are_na said...

mmg comel...cam aku...hahaha..

video tu..nanti bila aku amek gambo yg comel2 sket aku upload ya...heehehe..

RM? dia jual kat kedai tu..RM566 ngan promotion dia bg SD card 4gb free...

tp lepas proses negotiation...dia bg RM480 ja..hehehe

de_are_na said...

eh silap...RM599

bai said...

oklaa harga dia...aku suka sbb dia comel sgt...kecik jer..kalo org x pasan igt hp...br kuar ke product tue...?x pnh tgk la plak sblm ni kt kedai..

Anonymous said...

haish! lu bikin wa teruja la plak..beli kat mana? penang gak ka?

kak ann

de_are_na said...

bai: tak la baru sangat..skang neh mmg banyak pocket video cam yg aada kat pasaran...Sony pun ada..dia panggey Sony Bloggie..then Panasonic pun ada..

Kak ann: Yup...mesti la..beli di Penang yg terchenta...kat Sunway jaaa