Sunday, October 3, 2010

My new project n my new toy...hehehe

Tadi siang aku pi melawat umah haku..chewah..umah sendiri pun nak pi melawat..ntah hapa2..


Bukan apa..hari Rabu lepas, mak ngan abah aku da bawak barang2 sikit dari sini n dah upah orang pasangkan lampu n kipas...so, aku baru hari ni la aku nk pi tgk umah aku yg da ada barang2 n jugak lampu dan kipas..hehehe...

Aku p ngan adik lelaki aku...wah2..tak sangka..mcm best jekk..heheh..yer la..da ada sofa..meja makan..wah2...leh duduk da neh..cuma tido jek lum buleh..hehehe...tp leh la lepak2 kat sofa..hehehe..lampu kipas sumer pun da ada...wah2..puas hati...

Aku cuma gi mop jek wat sekian kali nya...umah tu berhabuk sket la..haih2..hehehe..tp okay la..aku gi pasang langsir sementara...sebab skang neh mak aku dok sibuk wat langsir sepupu aku yg nk kawen ujung bulan neh..so langsir umah aku..bulan depan jer la..hahaha...takpa2..rilek2..umah aku tak larik kemana..hahaha..

Neh aku boh video yang di ambil ngan video cam baru aku...hehehe...(please view in HD kalo nk tgk kualiti gambo yg aku amek..)

And untuk perhatian kawan2 sekalian, umah neh aku nk wat homestay...boleh tgk kat blog untuk home stay kat sini >> KLIK SINI. Tapi wat masa skang neh...maseh in progress lagik...so coming soon la homestay neh..so, kepada kengkawan yang ada plan nak mencari penginapan di sekitar Penang, kontek2 la haku..mungkin leh arrange harga yg sesuai kan...hehehe...kawan tetap kawan...bisnes tetap bisnes...hehehe...


3 komen:

bai said...

wow best nyer..umah dh siap...siap ada mesin basuh lg...aku x tgk abis lg video tu...sok2 aku smbg tgk..lmbt laa intenet loading...sofa2 tv mesin basuh tu sumer bli br ke...?nape x sewa kt org...?syg ek...tp wat homestay pun best gak...mana tahu aku ada holiday kt penang leh sewa umah hang...bsr gak umah tue...bape kaki persegi ye..?bila hang nk duk situ for good...?hehehe...

de_are_na said...

mmg dok pikir samada nk bg sewa atau wat homestay...tp rasa mcm nk wat homestay dulu..test market mcmana..kalo tak ok..baru nk bg sewa...tp kalo leh mmg nk wat homestay ja..

nk pi kenduri ct..meh la dok umah haku...heheh..1100 sq ft.

bila aku nk duduk? nama pun nk bg homestay..mcmana nk dok...

ct hani said...

nak dok d'piazza masa kenduri kami..waaa,jelesnya.nak ikut