Friday, May 27, 2011

Movie Day Out

Wah...dah seminggu since aku last update blog haku..hahaha...

Yer la..jumaat lepas gi FS Away Day..mcm aku ada crita ari tu kan...sebenarnya kitorg end up makan aiskrim dan makan dinner ja...

So, bos2 sekalian telah bersetuju untuk membelanja kami semua lagi skalik minggu neh..untuk pergi tgk wayang..wah2..tapi takder la half day lagik..cuma early release...diorg gi tgk kul 5.45ptg punya show..

Owh, kenapa aku kata diorg? sebab aku tak pi..hahaha.aku plan nk balik penang..so aku tamo rushing2 nanti nk balik..so aku decide aku tamo pi..dan aku pi tgk cita tu sendiri...

Hurm, citer apa yg diorg nk gi tgk tuh? heheh citer Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides... 3D woh..diorg tgk kat Signature Gardens..

Disebab kan aku tak join..aku pun plan la aku punya sendiri movie day out..hahahha..dengan siapa? dengan Hastura dan suami beliau..hahaha..kami ber3 ja..teettt...bukan ber4 tau..hahahaha...

Lama da rasaanya aku tak tgk citer 3D neh..erm...erk..last citer 3D yang aku tgk adalah Justin Bieber..huhuh aku ada gak post kat sini pasal tuh kan..hahaha..

Citer Pirates neh..best gak tgk 3D..dia banyak aksi2 n banyak benda nampak sangat real depan mata..perghh..hahaha..sampai kan..kami beli popcorn pun..tak makan2..letak tepi weh..punya khusyuk 3 org dok nganga n fokus tgk cita tuh..hahaha..

Aku malas la nk komen banyak2..tp ingat nk pi layan Kungfu Panda lak lepas neh..huhuhu..tgk ar cemana..uiks..

Official Website >> http://disney.go.com/pirates/

7 komen:

Sandokhan said...

Movie 3D skang still xdak subtitle lagi ka,ek?

de_are_na said...

xdak subtitle? ya ka..aku rasa cam ada ja..depa siap translate lagik..

London, England...jadik London, Inggeris..hahahaha

Sandokhan said...

Dulu masa aku layan Ice Age-3 (3D) dlu..takdak subtitle. Tu yang maleh aku nak layan 3D dah. Tadi sembang dgn Ezhar, dia cakap ada...tergezut plak aku...pasnie bleh arr 3D slalu!

nisha said...

g ar layan kunfu panda...terbaek ar...

de_are_na said...

boleh2...ahaks!!

nisha: erm..ngah pk gak neh..tgk la..minggu depan neh..hehehe

intan Norafzan said...

setau aku, muvie 3d takdak subtitle.....heheh
bdw kalau ang nak p tgk muvie, i would not suggest karak...cita serr kot...

de_are_na said...

ada ja aku tgk..subtitle tuh.