Wednesday, April 20, 2011

The BIEBER FEVER!! ahaks!!

Wah2 smlm smangat tul gi tgk citer Justin Bieber tuh..ahaks!!Seb baek tak lambat, ngam2 je masuk, duduk, letak popcorn, pakai spek 3D tuh...then citer pun start...ahaks!

Sebenarnya aku pi tgk neh pun..aku pun tatau sgt citer apa yg aku nk tgk neh..hahaha..

Rupa2nya citer dia agak menarik...mmg patut tgk citer neh dalam 3D. Aku rase kalo tak 3D mmg tak best..hahaha...

Citer dia sekitar konsert terbesar dia kat Madison Square Garden. Bila tunjuk dia nyanyi kat konsert tuh..mmg tol2 leh rasa 3D dia tuh..pergh...rasa mcm kat konsert tuh..siyes..sambil tu dia selit2 la citer background dia..mcmana dari kecik and mcmana dia leh jadi artis...

Kalo ikot dlm citer tuh..dia punya peminat..mmg pelbagai lingkungan umur...tapi perempuan ar...giler la diorg menjerit2 nampak justin bieber..huhuhu...

Pada aku, sebab aku suka muzik..lagu2 dia agak okay la..n dapat pengalaman tgk konsert secara 3D...aku rasa ok la tuh..sebab mmg dapat rasa org bersorak n menjerit2 keliling kita..hahaha...tp lagi best dr konsert sebab  kita dapat tgk dari jarak dekat...hahahhaa...

Gambo lom trnasfer...nanti aku update...

2 komen:

Sandokhan said...

ark? ko pun one of the 'BELIEBERS' ke?

adoyai..parah...parah...

:P

de_are_na said...

hahaha...aku bawak kezen aku ar..form 1..hahaha..dia yg nk pi tgk sgt2..huhuhu...aku tukang bawak budak jaa..hahaha...tp ok la jugak..sebab banyak lagu2..