Monday, May 24, 2010

Haih..apalah nasibku..

Wah da lama tak hapdet blog haku..

Em..nk hapdet ape eyh..takde per sgt...

Aku skang cam sibuk ngan keje..ntah la..manager aku cuti panjanggg (panjang citer nyer)..assistant manager aku lak pun bz gak..aku lak asek kene ngadap bos besar lam bilik dia..haih...

Ramai yang cakap..ni peluang aku..sebab slalu juper bos besar..ada peluang nak naek..tapi kalo tiap2 kali masuk bilik dia pun..asek nk kena marah jek..mcmana kan?huhuhuhu...takde nyer la peluang nak nk naek..

Ntah la..aku sebenarnya tak brapa nk gemar sgt org cakap cam tu..sebab aku tak rasa aku neh layak sebenarnya...dan aku pun tak berniat cam tu..aku cuma nk settle2 kan keje2 yg ada..

Kalo di berikan pilihan..aku sememangnya tanak pun masuk bilik tu..sangat azab la masuk bilik tu..tiap2 kali masuk jek..adaaaa ja nak kena marah..adaaaa ja tak kena..huhuhu...tulis panjang salah...tulis pendek pun salah..ntah la..aku pun tatau la kan..haihh...

Takper..aku skang neh mmg dgn niat nak habes kan keje2..kena marah pun..dengar jer la..huhuu...tapi kalo ddengar jek takper..tang kena jawab soklan2 tu..itu yg aku maleh tu..sebab soklan2 yg di ajukan tu..slalu nya mmg tadak jawapan yg tepat..jawab apapun..konpem salah nyer la..huhuhu...

Go Diyana! u can do it!! at least sampai habeh Dec filing...(ujung bulan Julai neh...)

4 komen:

rose said...

go kak dena goooo!!!!esok sy pegi ofis k...

nisha said...

yoo kak dena...semangat2...yeyyyy

are_shie said...

alamak.. cam sedih jer baca entry kali ni.. takpe2.. slow n steady.. yg mana boleh buat pekak, buat pekak dulu.. hehe

de_are_na said...

rosie: thanks!!

nisha: thanks also!!

mash: hehehe tak la sedey..cuma meluahkan apa yg terbuku di hati..chewahhh..hurm..ngah blaja2 wat pekak gak neh..huhuu..