Monday, March 22, 2010

10 atau 17 April 2010?

Aku nak update blog haku..tapi aku tatau nak update apa..hahaha..

Bukan apa..aku baru pasan..post aku untuk bulan Mac neh cam kurang ja..

Hurm mungkin sebab aku sibuk kot..isk isk..penat gak la..dan takde bende sangat nk citer..

Takkan hari2 nak citer pasal keje kan..bosan lak..

Tetibe tringat kat member2 UIA aku lak..aritu kan reunion tak jadik..

Hurm..rasa mcm nak buat lam 10 atau 17 April 2010...mcm sesuai tak agak2nya..kena pikir btul2 neh..

Hahaha..kang kensel pulak..

Amacam kengkawan??

7 komen:

ct hani said...

wallahu'alam. tak berani konpem dah..

de_are_na said...

hehehe ct..maap la pasal ari tuh..

ct hani said...

ari bila?

de_are_na said...

ari reunion tak jadik..huhuhu

cthani said...

dyana, buat je la bila2 rasa nak buat.km on ja kalo xdak apa2.spt biasa km ikut hgpa. kalo hgpa pi, km pi la..hehe

de_are_na said...

orait2...ni problemo..

de_are_na said...

kami rasa mungkin 17 kot..10 tu ada hal sket..