Tuesday, September 13, 2011

Raya 2011

Lama rasanya aku da tak update blog haku neh..

Biasa la..sibuk sket waktu nk raya ari tuh..ni pun baru naik keje kan..so mcm tu la..bz2 sket..

Aku nk citer sket pasal raya aku ja..

Tahun neh aku raya kat Tganu..lama gak la..tahun ni kami balik ari Isnin..then raya ke-4 (Jumaat) baru kami balik mai Penang...


Ni gambar di pagi raya pertama...kebetulan time kami pi ke rumah MakNdak dan depa dok sakan berposing gambar keluarga..so kami pun join sama..ahaks!!

Tadak apa sangat aku nk story la kali ni...aku letak gambo jer la...hehehe..tgk la gambo2 sekitar raya neh..



Raya ke-6 lak..kami sekeluarga gi hantar adik lelaki aku masuk U...btol..masuk U..heheh sambung degree dia..tak jauh mana pun..UNIMAP ja..perlis nun...walaupun bunyik cam dekat...sebenarnya cam agak ulu la tempat adik aku duduk tuh..hahhaa..boleh tahan gak ar..

Tapi ok la tuh..harap adik aku blaja sungguh2..sampai dapat degree...Insyallah..


Ok la..kali ni mmg niat nk boh gambar2 ja...nanti aku sambung crita lagik k...aku nk cuti panjang ujung bulan neh..heheh..banyak la benda aku leh update nanti..ahaks!!

p/s: abah aku da beli kamera DSLR..hahaha..tapi baru lagik la..so gambar2 kat atas lum lagik la..so nanti2 aku try upload gambo2 dr hasil pembelajaran aku lak k..hahaha...saya budak baru belajar...kalo salah..wat tatau jek..ahaks!!

3 komen:

Sandokhan said...

nak amik cuti panjang? pi bercuti ka wehh?

intan Norafzan said...

adik laki hg mmg muka hg sebijik..kalau hg tu lelaki aku dh boleh imajin muka hg cmna...hehe.....:)
selamat hari raya :)

de_are_na said...

zaryl: ahaks!! itu kena tungguuuu la..hahaha..nanti aku update naa...

intan: so konfem la kan..kami ni adik bradik..ahaks!! Selamat Hari Raya gak untuk hang..