Monday, March 7, 2011

Aku, kerja dan KL?

Aku telah mendapat arahan untuk ke KL...terpaksa bekerja di sana selama 5 bulan..wahh...lama tuh...tapi itu pun sebenarnya 6 bulan..aku mintak 5 bulan ja...hahaha...aku nak balik Penang lik sebelum raya...hahaha..seb baek la bos aku neh bertimbang rasa...n dia kata ok..hahaha..

Bukan apa..khabarnya..kat KL depa tak cukop staf..so kami di kerahkan turun untuk membantu depa..

Itu saja yang dapat aku kata kan..huhuu...

Sebenarnya aku agak keberatan nk pi..aku lagik suka dok penang kan...dok umah..ngan mak abah aku...tetambah lak adik aku nak balik bercuti nanti...Erm, tapi takpa la..apakan daya..kerana kerja..aku merelakannya..wahh ayat sadisss...hahaha..

Aku ada dengar..kerja kat KL agak teruk..(mungkin sebab tu ramai resign kot?) So, doa2kan la agar aku dapat survive kat sana selama 5 bulan..huhuhu..

Itu saja aku nk update...huhuhu..aku nk kena siapkan hantaran untuk makngah aku....yg tu nanti aku story len na..hahaha....

daaa...

4 komen:

Sandokhan said...

pergh...dah dok KL...welkam..welkam..!

de_are_na said...

lum dok lg...akan dok ar..maceh2...huhuhu

Anonymous said...

jgn noty2..

de_are_na said...

okies!!