Monday, December 27, 2010

Apa ada dengan 2011?

Wow..Year 2011 is just around the corner. Today is the last monday we spend in Year 2010. Time do flies very fast.

Haih..2010 da nak berlalu..mcm2 da berlaku kan..Skang neh 2011 pulak menjelma. Apa agaknya cabaran2 yg akan mendatang untuk 2011 ni lak..

Walaupun banyak perkara da berlaku sepanjang 2010, ada suka duka, pahit manis..biasa la kan..asam garam kehidupan..Tetapi apa yang penting kita kena sentiasa bersedia untuk 2011. Pasti akan ada lebey banyak cabaran yg akan dtg..kalo takde cabaran dalam hidup..tak menarik la kan hidup kita...

Apapun..aku cuma harap..apa yg akan terbentang untuk aku pada tahun 2011 nanti adalah perkara2 yang membuat aku lebey matang dan kuat.

Untuk semua kengkawan..aku pun doakan perkara2 yang baik akan menemui korang untuk 2011 dan tahun2 sterusnya. Jom kita jadikan tahun 2011 lebey baik dari 2010. Yer la kan..esok mesti lagi bagus dari smlm...tak gitu!!

Pesanan untuk Diyana:


Diyana, 
Hidup mesti hepi, 
biar apa orang kata..jgn amek pusing sangat..
yang penting..apa hati ko kata...
itu yang lebey penting..


kuatkan semangat..
Insyallah 2011 akan berlalu dengan pantas..
cekalkan diri..sentiasa berdoa dan berharap yang terbaek k..


Caiyok!!

4 komen:

Sandokhan said...

hurm...tahun 2011 aku ada 2 azam:

1) nak jadik bapak yang penyayang
2) nak follow up and topup azam 2010 yang tak pernah nak complete..(perkara biasa bagi tiap2 tahun)

de_are_na said...

woh...yg number 1 tu..insyallah..
yg kedua tuh..hahah bukan yg 2010 tu pun dari 2009 dulu ker..hahaha

Sandokhan said...

haha..mmg tepat dan padu jawapan hang. Azam 2010 aku adalah follow up azam 2009..begitulah pattern2 setiap tahun...kah kah kah!

de_are_na said...

okay ar tuh...maknanya..takkan habeh la azam hg...so hg takyah susah2 pikiaq pasal azam tahun baru kann..

hahahha...mlawak ja...