Wednesday, September 22, 2010

Suasana Raya aku...

Wah lamanya aku da tak update blog haku neh...ekceli sejak raya2 neh la...huhuhu...

Aku cuti seminggu hari tu...minggu ni baru naik keja balik...ramai org kata aku raya sakan tahun neh..apa yg sakan sangat pun tatau la..hehehe...

Tahun neh...selepas beberapa tahun kami amek gambo sekeluarga...tahun neh..tetiba kami dok nk amek gambaq famili...hehehe..abah aku la..tak bawak balik lak kamera dia...last2 pakai kamera henset aku ja..huhuhu...jadik la..dari tadak langsung...tp suma dok kata..takpa2 2 thn lagik kita guna DSLR lak...huhuh...leh lak kezen2 aku dok suro aku pakai DSLR...hurm...nak pakai ke? rajin ke aku nk bawak kamera gabak tu berjalan2...hurm...nanti pikir laen...hahahah

Inilah gambo dr henset aku...tak touch up pun...cuma  tmbh border ngan text ja...yg len2 ori...

  Aku ja yg tadak dlm gambo neh sebab aku tukang amek gambo...huhuhu...

Tapi raya kali neh..meriah gak ar...sibuk berjalan je 2 hari kat kg...hehehe..lepas tu balik penang pun...ngan makcik n makngah..kami jenjalan gak pi beraya kat blah2 sini...n sempat gi jenguk2 umah haku...(siap mandi kat swimming pool tuh...hahaha).

Nanti len kali aku update lagik blog neh eh...skang baru naik keje..biasa la..bz sket...hehehe...hurm...cantek kan gambo aku kat atas tuh...hahah walaupun henset jek..

4 komen:

intan Norafzan said...

hahah hg dgn fon kamera xdpt dipisahkan!
selamat hari raya!!

are_shie said...

ok laaa tu.. at least nampak mata, hidung semua.. nih kalau pakai hp aku, mau nampak pipi ja.. wahahaha

Zahril said...

diyana- hang nie terer sungguh edit-edit gmbaq...meh ajaq aku sket...x kreatip la... isk..isk..isk..

de_are_na said...

intan: ya la..aku tadak kamera besaq2 mcm hg tu...pakai kamera henpon ja la..hehehe

mash: hahaha...tu la pasal..seb baek gak ar..

zahril: ala hg neh..tutup mata pun boleh buat ar... kalo nk tau..msg ja aku kat fb...konpem aku beri tunjuk ajar nyer la..hehehe...