Sunday, July 18, 2010

Kuih Raya 2010~

- Kuih raya untuk di jual~
- sila order di email saya (de_are_na@yahoo.com), sertakan nama kuih dan brapa bijik nak..(dalam gandaan 50 yer)
- penghantaran sekitar Seberang Jaya sahaja
- collection boleh di buat sekitar Penang - boleh di bincang la kat mana nk collect kan
- boleh jugak kalo nk order skarang (sebelum raya) - akan dapat dalam seminggu selepas order..

6 komen:

reena said...

Wahhhh hang buat ka Diana?

de_are_na said...

maap..bukan aku buat..hehehe..

kawan mak aku buat..nk order..meh la..

cthani said...

ingatkan hgpa wat..hehe.rajin cik dee kita ni..

de_are_na said...

rajin kah daku nk membuat?

rajin tolong promote ja..hehehe...ct..hgpa nk order pun leh..otw balik singgah la penang..hehehe

Zahril said...

wahh...chocolate chip cookie tu nmpk sgt teruja...(drool)

de_are_na said...

encek zaryl...sila la order..jgn lupa almond london untuk isteri kesayangan anda...hahaha

hanie tu tiap2 kali raya..nk mai umah aku makan almond london ja..hahaha..